Wat is DansGekAanbodFoto'sRecensiesContact

<< Terug naar homepage
Aanbod voor volwassenen

DansGek biedt ook leuke workshops voor volwassenen en voor de hele familie, van jong tot oud.

Klik hier om terug te gaan naar het volledige aanbod.
Voor prijzen, boekingen of meer informatie, ga naar contact >>

Verassing voor het bruidspaar:
Flashmob of danspresentatie

Bent u familie of vriend van het bruidspaar en wilt u hun mooie dag compleet maken met een onverwachte verrassing? DansGek kan al in een paar repetities, een spetterende flashmob of danspresentatie in elkaar zetten. Daarbij kunt u denken aan een dans uitgevoerd door de getuigen, ouders van het bruidspaar of wellicht een hele vriendengroep samen. Wilt u geen ABC-tje voorlezen maar met een verrassing toevoeging geven aan deze mooie dag? Dan is dit dé manier.

Danspresentatie of flashmob

Flashmob
Het bekende fenomeen ‘flashmob’ waarbij er uit het niets een groep mensen in dansen uitbarst ter verbazing van het publiek. Goed te combineren met kinderfeestjes, bruiloften en andere evenementen. DansGek zorgt ervoor dat de choreografie spectaculair, swingend en energiek is voor het zowel publiek en dansers!


bruiloftsdans

Let the dancing begin:
Bruiloft, feest, evenement

Wilt u uw gasten verassen met een energievolle en spectaculaire openingsdans? Op aanvraag creëert DansGek een choreografie op maat, helemaal naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld salsa, disco of dansen op dat ene speciale lied waarbij jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet? Geen probleem. DansGek zorgt ervoor dat de choreografie geschikt is voor zowel bruid als bruidegom, uitdagend maar niet te moeilijk, spectaculair om te zien en voor het bruidspaar goed uit te voeren in hun prachtige kleding.


De dansvloer is geopend
Wilt u graag een gevulde dansvloer tijdens uw feest maar durven de gasten niet? Wilt u alle voeten op de dansvloer? DansGek kan u hiermee helpen. Een dansmoment op maat waarbij alle gasten met veel enthousiasme van de dansdocent de dansvloer op geholpen worden. Met z’n allen leren we een korte dans, uitdagend voor ieder dansniveau. Niemand hoeft zich nog te schamen voor zijn linkervoeten, dansplezier gegarandeerd. U kunt kiezen uit een breed assortiment van dansstijlen; salsa, merengue, disco, rock n roll, streetdance of musical.

dancing with the guests

 

Contact
Nina van Driel
Contactformulier
Telefoon: 06-46 36 26 29
KvK: 515389110000
BTW: NL198958298B01
Like DansGek op Facebook!