Wat is DansGekAanbodFoto'sRecensiesContact

<< Terug naar homepage
Aanbod voor jongeren

Voor jongeren biedt DansGek spannende, uitdagende en vooral leuke dansworkshops.

Klik hier om terug te gaan naar het volledige aanbod.
Voor prijzen, boekingen of meer informatie, ga naar contact >>

Musical (12-16 jaar)
Ben jij ook betoverd na het zien van de musical 'Wicked' of 'Sister Act'? Wil jij ook zo dansen als Chantal Janzen of Jim Bakkum? DansGek leert je in deze musicaldansworkshop een choreografie aan waarmee je het publiek zal doen verbazen.


So you think you can…. (12-16 jaar)
Moderne dans, streetdance, jazz of musical als danser moet je van alle velden thuis zijn. In deze workshop laat DansGek je kennismaken met jouw favoriete dansstijl. Aan het einde van de workshop presenteren we een prachtige choreografie aan alle ouders en andere geïnteresseerden.


breakdance

Breakdance (11+ jaar)
In deze workshop gaan we aan de slag met Breakdance. Deze stoere, spetterende en energieke dansstijl komt oorspronkelijk uit New York en is onderdeel van Urban dance. Breakdance wordt zowel door jongens als meisjes gedanst en ze er wordt veel kracht en doorzettingsvermogen van de danser gevraagd. Leer verschillende moves zoals een freeze, sixstep, worm dance of een slide.


Flashmob (alle leeftijden)
Het bekende fenomeen ‘flashmob’ waarbij er uit het niets een groep mensen in dansen uitbarst ter verbazing van het publiek. Goed te combineren met kinderfeestjes, bruiloften en andere evenementen. DansGek zorgt ervoor dat de choreografie spectaculair, swingend en energiek is voor het zowel publiek en dansers!


 

Contact
Nina van Driel
Contactformulier
Telefoon: 06-46 36 26 29
KvK: 515389110000
BTW: NL198958298B01
Like DansGek op Facebook!